saratilling.blogg.se

Att gå all in

Kategori: Hiking

Jag gör väldigt lite halvdant. Antingen allt eller inget. Det är sån jag är. På gott och ont. Det finns kanske en anledning till att jag är där jag är idag rent jobbmässigt. 

I vardagen kan det vara träning, kost, inredning, m.m. Nu är det naturen som lockar. Och klättring. Skulle vilja påstå att det är det mest hälsosamma påhittet jag haft för mig och jag är glad att kunna inspirera mina barn till ett aktivare liv

(null)

Det hela började då min rygg blev helt knas. Jag har haft ont 1 år, men liksom stått ut. Nu blev det för mycket och jag har fått anpassa min träning enormt. Ni som tycker att det är kul att lyfta tungt förstår mig. Det suger fet balle helt enkelt. 

I stället har jag nu börjat traska en massa och jag känner en enorm längtan ut i skogen. Eller naturen i allmänhet. Jag vill gå långt. Jag vill ha med matsäck. Jag vill koka kaffe och äta frystorkad mat. Jag vill sova i tält. Jag vill ut!

(null)

Jag har redan bokat in ett par längre vandringar i sommar och nu har jag börjat experimentera. Ska jag klara mig själv där ute måste jag träna på det på hemmaplan. Projektet gå in mina kängor är igång och jag har resan gått några mil. Nu har jag slängt på en ryggsäck med något kilo i och ska sakta, men säkert öka vikten. Min rygg måste palla vet ni. 

(null)


 Jag läser bloggar och artiklar och lyssnar på poddar. Kollar marknad efter prisvärda, men bra grejer. Mycket begagnat blir det faktiskt. Man kan verkligen fynda om man vet vad man vill ha och snart är det reor. Då hoppas jag finna tält och diverse utrustning. 

Ni må kalla mig galen, men jag har kul och mår jävligt bra på köpet. 

(null)

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2018-01-01 | 20:18:06

    Låter helt underbart!! Att vandra och vara i naturen sen att du är all in är helt underbart! Ska bli spännande att följa din resa mvh Sofi Llancas

Kommentera inlägget här: