saratilling.blogg.se

Behandling

Kategori: Allmänt babbel

Jag fick ställa in sist. Jag mådde kasst och kände inte att jag orkade med att behandlas. Så idag är det äntligen dags igen. Ann-Sofie ska få lägga sina magiska händer på min kropp. Jag pratar om kraniosakralbehandling så klart


Jag har mycket stress inombords just nu. Kan inte riktigt hantera den känner jag. Ena sekunden lycklig och stolt som en tupp. Andra ledsen och besviken på mig själv. Orkar inte med denna berg- och dalbana. Hoppas få lite struktur på tankarna. 

I samband med detta vet jag att spänningarna i min kropp släpper. Det är så häftigt det där. Hur allt hänger ihop. Har ni inte testat så tycker jag verkligen att ni ska. Manlärkänna sig själv. På riktigt. Man lär känna och lyssna på sin kropp. Något vi alla borde bli bättre på

Ryggskott?

Kategori: Komma i form, Styrketräning

Igår körde jag ett lite tuffare pass för rygg och biceps. För en gång skull var jag ledig och kunde träna efter frukost. Mätt och dessutom senare på morgonen. Vilken lyx!

Startade med chest to bars och varvade med bicepscurls och axeldrag fram. Kände mig stark 5-6 perfekta chins varje omgång. 
Sen valde jag att koncentrera mig på mitten av ryggen. Sittande rodd. Gjorde skitont i tån när jag tryckte emot med foten. Varvade denna med bicepscurls och axellyft åt sidan


So far so good. 

Nu skulle jag bara avsluta passet. Stående rodd med skivstång varvat med bicepscurls och skalade hspu. Allt gick skitbra tills jag gjorde de sista rodden. Det var bara 40 kg så inte ens tungt, men jag slappnade väl av i bålen och ryggen fick ta smällen. Det drog till och jag fattade direkt. La undan vikterna och satte mig på cykeln 10 minuter. Jag tror nämligen att rörelse gör sånt bättre. 

Efter passet åkte jag och målade i någratimmar och så länge jag höll igång gick det bra. När jag däremot la mig på soffan för mys med mina små var det svårt att komma upp. 

Idag känns det, men mest när jag sitter och böjer mig fram. Hade ställt klockan på 6 för att åka till gymmet. Jag ville verkligen, men jag orkade helt enkelt inte. Arg och besviken på mig själv. Ville ju så gärna och nu är jag i boxen hela dagen med jobb non stop. Har jag tur vill inte mannen min träna ikväll och jag får åka iväg en sväng

Det är inte synd om mina barn!!!

Kategori: Allmänt babbel

Jag vet att det tisslas om hur mina barn får följa med mig överallt och att det tydligen är väldigt synd om dem.
 
Det är INTE synd om mina barn!!!
 

Jag ska säga er att jag tycker mer synd om de barnen som lämnas på dagis klockan 7 på morgonen för att sedan bli upphämtade av en stressig och trött förälder klockan 17 på eftermiddagen. Väl hemma ska det lagas mat, det ska ätas och sen är det dags att gå och lägga sig. Mycket kvalitetstid där ja.
 
Först och främst går mina kids endast 4 dagar på förskolan. Pappa är alltid ledig med dem på måndagar och de har sin kvalitetsdag med utflykt, film och god mat. De andra dagarna lämnas de runt 8.30 och hämtas senast klockan 16. 2 dagar i veckan får de gå ut och leka i parken eller på en lekplats tillsammans medan jag jobbar 45 minuter. Fråga du ett barn om hen hellre vill sitta inomhus så får vi se vad svaret blir
 
 
Någon kväll då och då och någon söndag i månaden får de vara med mig i boxen. Jag ser alltid till att bra mat finns att äta som de kan plocka när de blir hungriga. Där finns allt som oftast andra barn att leka med. De får röra på sig. MASSOR! Det klättras i rep, springs i korridorerna, hoppas på boxar, sparkas på bollar, lyfter vikter, m.m. Boxen är en enda stor lekplats. Blir de trötta har de varsin padda de kan slå sig ner med i ett tyst utrymme. Även här kan du fråga andra barn som är med vad de tycker om stället.
 
Sen har vi alla mor- och farföräldrar (de blir några stycken när de skiljer på sig och hittar nya respektive) som mer än gärna umgås med di små. Ni kan ju själva gissa hur bortskämda de blir då. Biblioteket, båtarna, stranden, ikea, Busfabriken. 
 
Detta är mina barns vardag och de trivs så bra så. De får vara med mamma och pappa mer än andra barn som har föräldrar med "vanliga" jobb ska jag säga er. Det är två väldigt trygga barn vi har. De sover gott om nätterna, äter bra och är FRISKA!
 
Kom aldrig och säg att det är synd om mina barn... Over and out!