saratilling.blogg.se

Pim Cataleya Tilling 160430

Kategori: Pim 0-3 månander

En dag för tidigt enligt min gissning, men det gör absolut ingenting
 

Jag kommer skriva en hel berättelse som jag gjort med de andra två, men kände för en liten uppdatering så länge. Så slipper ni som följer mig på Insta bli uttjatade 
 

Det gick inte så fort som alla trodde. Från inskrivning till var bebis ute gick 5 h 20 minuter. 2 krystvärkar behövdes. Jag fick inte en skråma och Pim mådde som en prinsessa igenom hela förlossningen 
 

Som ni ser var alltså mormor med. Kan varmt rekommendera er som har fin kontakt med era mammor att låta de vara med. Vilket stöd jag fick nu när det fanns två vid min sida. 
 
Utan att berätta för mycket kan jag säga stt denna förlossningen tom slog Dixies. Och då tyckte jag ändå att den var riktigt bra. 
 
Och den där lilla magen innehöll faktiskt en liten madame på 3550 gram och hon var 48 cm lång. Var hon legat kan jag inte riktigt fatta
 

Nu ska jag sova ikapp med min lilla. Stay tuned

Hej vecka 41

Kategori: Bäjbi

Då var man på övertid då ja. Helt ärligt trodde jag inatt att jag skulle ligga på bb just nu med Bäjbi på mitt bröst, men icke. Värkarna som började inatt 02.30 var rejäla. Inte så att jag fick panik, men jag fick andas mig igenom dem som varade mellan 60-75 sekunder. När klockan var 3 ringde jag tom till förlossningen och förberedde Jon. Vi var påklädda och redo, men när vi skulle ringa farmor så kände jag att allt var borta. Det slutade med att kläderna åkte av igen och vi givk och la oss.
 
Vid 7 imorse fick jag en som tog andan ur mig och som dessutom tryckte på bra neråt och jag kände att jag ville in för en check, men så fort jag hoppade upp ur sängen så avtog det igen. Och nu... Nu har jag mest ont i ryggen av allt liggande.
 
Veckan som gått har varit rätt så tung pga lite sömn. Jag har antingen haft förvärkar eller bara sovit dåligt rent allmänt. Halsbrännan är dock bättre så det är ju positivt. Jag har även fått in några träningspass och det är jag väldigt nöjd med. Tom ett hemmapass igår med gummiband. Då var jag verkligen uttråkad.
 
Bäjbi är inte alls lika livlig i magen. Det blir mest en massa puffar som gör ont. Aptiten är som den är. Äter lite här och lite där, men inget vettigt. Glass går alltid ner dock.
 
Jag hade gärna varit gravid ett tag till. OM jag hade mått bra. Det är psykiskt påfrestande att inte veta. Denna gång är det ju helt annorlunda. Med de andra två behövde jag ju inte ens hantera några värkar hemma. 
 
Trean är lurig.
 
Åh fan. Det märkte jag nu.
 
HÄR kan ni läsa hur jag mådde med Wilda i magen. Dixie fanns på utsidan i vecka 41
 
Magen då..
 
 

Dagen D

Kategori: Bäjbi

Jaha. 160427. Dagen då Bäjbi är beräknad är här. Wilda föddes BF+4 och Dixie BF-4 så det vore ju lite coolt om denna lilla tös ville komma på beräknat datum. Ni är många som inte trott att jag skulle gå så här långt, men jag har ju sagt att jag inte haft tid. Fast det där om 1/5 tar jag tillbaka. Hon får mer än gärna komma idag. 

Börjar bli väldigt trött på alla värkar jag går med. Igårkväll låg jag med regelbundna förvärkar i någon timme och sen försvann dem helt och hållet. Jag tror jag somnade in en liten stund och sen drog det igång på riktigt 00.15


Som ni ser var de väldigt oregelbundna och därför tyckte jag inte ens det var lönt att ringa till förlossningen. Jag kan dock meddela att de kändes rejält. Det var inga förvärkar. Dessa tog där de skulle. Det är ju det jag är så förvånad över. Med de andra två låg jag inne vid den tidpunkten och skulle föda. Får dock erkänna att jag tycker det är lite mysigt att få ligga där i sängen och känna hur kroppen arbetar. Bara jag och Bäjbi. Jon ligger i en annan säng så att jag kan röra mig fritt utan att tänka på honom och hans sömn


Jag tog beslutet mitt i natten att Madde skulle få hoppa in för mig idag. Ska det födas barn räcker det inte med 3 h sömn i kroppen. Jag har precis käkat frukost och ska snart ta en lång dusch. Sen ska jag lägga mig i sängen och sova och kolla på tv. Kanske kan jag övertala kroppen att komma igång. 

Vad tror du??