saratilling.blogg.se

Min mage rättar till sig

Kategori: Allmänt babbel, Paleo

Sen jag gick över till Paleo igen har min mage varit i uppror. Svullen, illamående, orolig. Precis så var det i april 2012 då jag slutade med gluten och mejeri fast då höll det i sig lite längre. 
Idag känner jag att jag är tillbaka till det vanliga igen. 

Det jag tycker är meckigast är mellanmålen då jag är ute på rörande fot. Det blir en jäkla massa ägg kan jag meddela


Försöker hålla nere kolhydraterna något då jag mår bättre utan. Jag har verkligen försökt att ligga högre, men min kropp och knopp kommer inte riktigt överens med dem. Jag har räknat på det och ligger runt 100 gram/dag. Grönsaker och bär mestadels. Ett äpple om dagen blir det också. 

Har tagit bort proteinpulver helt också. Försökte äta lite Casein (jag är en av dem som tycker att det är ASGOTT), men det kändes bara fel

Jag kan inte riktigt förklara, men nu när jag äter och vågar känna efter märker jag tydligt vilka råvaror jag inte mår bra av. Rätt så häftigt ändå. 

Nu ska jag packa ner mina ägg, kalkon och nötter. Snart dags för bio med barnen sen ett besök på restaurangen The Barn

På väg

Kategori: Allmänt babbel, Flickorna

Något stressad morgon, men vi kom iväg i tid och när vi väl satt på busshållplatsen kunde vi slappna av


Nu sitter vi på tåget. 1 1/2 h har gått och barnen sköter sig galant. De sitter på sätena framför med Ipaden i knät. Jag har passat på att planera veckans hardCORE mamas pass och kan nu lämna jobbet för denna helg. 

Nu ska jag mysa med mannen. 

Puss på er

Barnen härjade

Kategori: Allmänt babbel, Flickorna

Alvin och Wilda körde järnet idag. Det lektes relativt bra. De leker lite olika bara. De försökte mätas halvvägs, men det gick inte riktigt alla gånger. 
Alvin knuffade. Wilda höll emot. Wilda knuffade. Alvin knuffade hårdare. Wilda skrek Stopp! Sluta! Jag vill inte mer! Något de kör sig på förskolan. Skitbra. Och Alvin lyssnade


Wilda var helt förstörd efter att Alvin inte ville hålla handen på fotot. Det gör ju alltid hon och Dixie. Jag fick snällt förklara att om man inte vill så får man respektera det. Bra att hon får utmanas lite. Hon är van vid att bestämma hör hemma. Dixie går alltid med på allt. Världens snällaste lilla dam den där Dixie. 

Elsie lekte mest för sig själv. Hon är så satans söt alltså. De ögonen!


Vi fikade chokladbollar, pepperkakor och massa klementin. Chokladbollarna gjorde ungarna och var riktigt goda. Jepp. Jag åt en minsann. 

Nu tittar jag på Idol och ska snart packa väskan. Imorgon drar vi. MYS!!!!