saratilling.blogg.se

När tankarna vill ta över

Kategori: En del av mig

Vissa dagar får jag kämpa lite hårdare. Jag behöver inte må dåligt för att det ska "hoppa" på mig. Tankarna gör allt för att vinna och i vissa stunder vill jag bara ge upp.
Idag är en sån dag och idag ska jag stanna i känslan. Jag tänker inte springa ifrån den. Jag tänker inte ge efter.
Det är bara en känsla. Det är bara tankar. 
Jag är själv med barnen hela kvällen. Kanske det som triggat igång. Kanske är det för att jag inte riktigt är nöjd i mig själv. Att jag har jobbat för mycket. Att jag är lite trött. Kanske är det det ena. Kanske det andra. Kanske allt tillsammans. Det kvittar. Jag behöver inte veta. Det är inget som kommer hjälpa mig ändå. 
Jag ligger nu med Pim på bröstet och njuter. Jag har ätit en stor portion äggröra och hoppas att det ska lugna ner själen något. En alkoholist måste hålla sig ifrån alkohol för att inte få återfall. Likaså gäller knark för en narkoman. Jag måste liksom äta och såna här dagar kan allt trigga. 

Jag skriver för att det hjälper mig att ventilera. Ingen behöver egentligen läsa. Jag vill inte ha någons medlidande. Det är inte synd om mig. Jag är inte sjuk. Jag behöver bara ändra på mina tankar och det gör jag just i detta NU

Min träning går bra nu

Kategori: Styrkelyft, Styrketräning, Tilling Träning & Livskraft

Satan va jag har kul i gymmet nu. Kroppen svarar bättre och bättre och jag känner att underkropp och överkropp äntligen börjar samarbeta. Det är ju trots allt bålen som binder ihop de två och efter allt arbete jag lagt ner på att stärka upp den ger det resultat


Jag trodde verkligen inte att jag skulle Kina frivända 6 veckor efter förlossningen, men det känns så jäkla bra. Inga känningar någonstans. Nu går jag ju inte så tungt, men ändå. Dessutom har jag bestämt mig för att ta hjälp med mina lyft en gång för alla. Jag behöver inte lyfta så tungt, men jag vill kunna lyfta snyggt. 

Jag får in ca 5 pass i veckan och jag går aldrig ifrån gymmet helt slut. Jag kör puls 2-3 av passen, men då startar jag alltid med styrka och/eller teknik. Marklyften är väl de som jag fått bromsa. Det är så svårt att inte lägga på för mycket vikt, men jag måste tänka på min bäckenbotten. Gick lite tungt en dag och kände ett litet tryck neråt efter några timmar. Det misstaget gör jag inte om!

Jag vet att många tycker jag är galen som kör på som jag gör, men det känns bra och jag mår bra. Punkt

Pim 1 månad

Kategori: Pim 0-3 månander

Jag suger på att blogga tydligen. Jag har inte riktigt tid om man säger som så. Jobbar 75% (vissa dagar 100 om jag ska vara helt ärlig), tar hand om liten bebis och några dagar är jag helt själv med alla kidsen. Ja, jag är på gränsen till sammanbrott ibland, men jag repar mig fort. Speciellt när jag inser hur bra jag har det. 

Skit i mig nu! Pim är en glad liten skit. Det tror jag de flesta håller med om. Jo, hon gnäller, men aldrig så pass att jag måste gå runt och hoppa och vagga henne. Hon blir nöjd om hon får ligga på vårt bröst och träna nacken


Hon sover lite sämre om nätterna just nu, men tror det är en kombination sv värmen och magont. Jag åt tacos hela helgen och mörk choklad. Det sägs att di små kan reagera på det där. Men gott var det. Sen ska jag nog inte klaga. Det är en enda natt hon hållit mig vaken och inte varit nöjd


Hon väger nu 4270 gram och är 52 cm kort. Hon fick godkänt av läkaren som gav henne extra beröm för att hon var så stark. 

Äter gör hon bra. Hur noga gånger per dag och hur ofta har jag ingen som helst aning om. Hon får tutte när hon ber om det helt enkelt. Med sömnen är det detsamma. Dock har jag märkt de senaste dagarna att hon tar två längre sömnstunder som varar några timmar. Däremellan blir det lite powernaps, men hon brukar hålla sig vaken 3 h i sträck. 

Här kan ni se bilder på Wilda och Dixie på deras 1 månadsdag

Wilda
Dixie
Pim