saratilling.blogg.se

Sista träningen detta år

Kategori: Allmänt babbel, Styrketräning

En promenad imorse blev det minsann. Barnen väckte mig klockan 7 och sen kunde jag inte somna om. Var lite sugen på att bara ligga och dra mig, men nä.. Jag vet ju att jag mår så bra efteråt.
 
Efter det var det frukost och lite jobb i parken. Några mammor ville rastas och satan vad de kämpade. Så härligt att se! När det var klart förberedde jag all mat för ikväll och grytan står nu och puttrar och ska göra några timmar till. Sen drog jag till gymmet. Var sugen på lite tungt.
 
Knäböj 5x5 - jobbade mig upp till 60 kg och stannade där. Helt perfekt vikt för mig i dagsläget
Marklyft x6 - 50, 70, 80, 85, 90 kg. Avslutade med en 5:a på 95. Kände mig stark, men stannade där då jag inte vill riskera något med ryggen
Utfall på bänk med benuppdrag x10-12 - ny övning som är otroligt nyttig för mig med min svaga högra höft. Kör en del på ett ben, men behöver slänga in det mer känner jag
 
 
Medan jag var på gymmet höll mannen ställningen här hemma. Vi ska ha gäster ikväll och ni som känner mig vet att jag inte städar. Det är liksom sånt som männen gör. Eller?
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och vila lite innan det är dags för nästa ryck

Varför Sara? Varför?

Kategori: En del av mig

Jag är så jävla korkad! Kunde jag inte bara låta bli? 
Nä. För jag vågade inte lita på mig själv. På känslan. Jag fick panik helt enkelt. 

Nej. Jag har inte fått ett återfall. Det är 3 1/2 vecka nu. Det krävs mer än så, men det var tungt och de där jäkla känslorna försökte spela mig ett spratt. 

Jag fick helt enkelt för mig att väga och planera maten igår. Försökte intala mig själv att det var för att checka av hur jag ligger till rent kalorimässigt. Mest så det inte sticker iväg liksom. Bbbbbbullshit!!! 
Jag ville ha KONTROLL
För vissa kan detta tyckas väldigt konstigt och säkert knäppt, men det blev direkt en ångest. Ett tryck över bröstet. Imorse vaknade jag med en hemsk känsla och när jag fick en liten stund över för mig själv började tankarna plåga mig. De kom med en raketfart och min första tanke var att stänga ute, men jag vet att det inte funkar så. Jag måste bjuda in och känna
Jag gjorde det. 
Jag kände. 
Det var jobbigt. 
Jag grät. 
Det försvann. 

Kvar fanns dock tankarna om hur misslyckad jag är. De tog jag också hand om. Nu är jag bara minus miss. Lyckad alltså


Jag lovade mig själv att aldrig göra om det. Jag lyckades inte hålla det löftet, men allt sker av en orsak. Jag skulle helt enkelt lära mig något av det. Och guess what?! Jag lärde mig massor. Så tack. Tack för prövningen. Nu vet jag bättre


Nåja... Lite blev det i alla fall

Kategori: Komma i form, Styrketräning

Jag fattar inte att det ska vara så svårt att få till ett vettigt pass i boxen. Det är ju bara att göra det, Sara! Ändå slarvar jag mest. Får dock vara glad för det lilla.
 
7 set med ökande vikt
Back squat till sittandes x 5
 
 
3 set
Front squat x 6
1 set (????)
Bulgarian split x 8/8
Rodd 10 min
 
Lönt?