saratilling.blogg.se

Hej vecka 37

Kategori: Bäjbi

4 veckor kvar. Skrämmande. Nu kan hon egentligen komma när som, men jag är inte redo för det där än. I alla fall inte psykiskt. Jag har inte ens hunnit tänka på förlossningen. Jag har inte skrivit klart mitt förlossningsbrev. Kanske borde göra det nu då. Jepp, skriver upp på to do. 

Jag mår relativt bra. Lite smått stressad bara. Sjukt mycket att göra på jobbfronten. Kul så klart, men när telefonen plingar i ett och jag inte hinner svara på mail och meddelande blir det lite för mycket. Folk börjar visst inse att jag snart ska vara ledig och vill bli tränade och masserade. Försöker att avsätta ledig tid på dagen, men går så där. Denna och nästa vecka. Sen jäklar lovar jag att dra ner på tempot. 

Jag var på MVC igår. Blodvärdet hade gått ner från 126-118 på 4 veckor. Mitt eget fel. Har slutat med järntabletterna, men lovade Ingela att ta dem i alla fall varannan dag nu. Lite apelsin till det och mer blodkorv så ska ni se att jag är på fötter inom en vecka. Blodtrycket var som vanligt 110/60. SF-måttet var däremot oförändrat så det blir en extrakoll redan nästa vecka. Jag är dock inte orolig, men lika bra att kolla en extra gång. 

Halsbrännan är bättre. Kaffet var nog sören boven ändå. Aptiten går upp och ner. Idag blev min lunch ett Swebar, men det käkar jag förhoppningsvis igen imorgon. Lite svårt när man inte vill ha mat dock. Jag sover som en kratta. Drömmer om jobbet hela jävla natten. Misstänker stress. Vill inte ens gå och lägga mig. Får ångest redan innan jag somnat. Vet ju hur det blir. Just därför måste jag snart få lite ledigt mitt på dagen så att jag kan vila ikapp. 

Kroppen mår skitbra. Tränar 4-5 pass i veckan och kan köra på relativt bra. Vissa pass blir bättre. Andra sämre, men det gör inte så mycket. Bara jag får hålla igång så är jag nöjd. Och nej. Jag kommer inte sluta träna nu. Så var det sagt!

Magen..? Den växer, men det är fortfarande inte helt otympligt som tur ärIdag gnäller jag!

Kategori: Bäjbi

Bäjbi håller på att bryta sig ut och det känns som att hon sparkar på ett blåmärke på vänster sida precis under revbenen. Det gör ont!
Detta gör att sammandragningarna tar fart. De är inte superstarka, men de känns och det är irriterande. 

Jag mår illa. Hon trycker på magsäcken och jag har ingen aptit. Äter ändå då jag känner att jag måste få energi. Då mår jag skit efter. Känns som magen ska spricka. 

Jag är skittrött. Får ju inte sova på natten för bövelen. Vaknar nog till varje gång jag vänder på mig och måste då gå upp och pinka. Inatt var det 5 gånger. 

Jag har ont i bröstryggen. Har ingenting med Bäjbi att göra dock. Tror det sitter en låsning som jag inte blir av med, men har inte en enda lucka på hela veckan så att jag kan gå till ryggknäckaren.

Är täppt i näsan, men vägrar börja med nässpray. Blev beroende av det sist och pallar inte med det ännu en gång. 

Hormonerna. Maj gadd alltså!!! Noll kontroll på mig själv just nu. Arg, ledsen, glad. Det svänger snabbt som attan. 

Nåja. Vecka 36 är här och snart 37. 1 månad kvar. Det ska jag nog stå ut medHej vecka 36

Kategori: Allmänt babbel

Det är nog nu man kan kalla sig höggravid, men jag känner mig långt ifrån det. Visst, vissa dagar gnäller jag lite extra mycket. Som igår, men då hade jag också legat och skrubbat golv på alla 4 i nästan 2 timmar. 
 
Jag kom på att kaffet gör mig sjukt kass i magen och jag måste nog erkänna att det var det som gjorde att jag fick halsbränna också. Så det har gått bort, men kommer ta en kopp då och då för jag ÄLSKAR mitt morgonkaffe. På tal om magen så har jag varit mycket hungrigare nu i två dagar. Kanske för att jag ätit som en kratta och kroppen nu säger ifrån att den behöver mer näring. För tillfället är det stekt kotlett som smakar allra bäst. Bara det. Inga tillbehör. Grönsaker klarar jag mig fint utan om det inte finns dippa till. Då går det ner minsann.
 
Träningen har varit bra sen jag blev frisk. Känner mig väldigt stark måste jag säga. Inte lika uthållig, men det är inte så konstigt. Jag är tyngre, osmidigare och har kondis som en gammal åsna. Ser inte fram emot att ta tag i det där sen ska ni veta. Lägger stort fokus på mage och baksida. Den här magen och rumpan ska minsann vara så funktionell den kan bli efter denna graviditet. Så det så!
 
Bäjbi håller på att bryta sig ut genom magmusklerna. Det gör riktigt ont, men värst är det när hon trycker neråt. Nu känns det inte bara i benet utan även i hela området där nere. Tänk att det ska komma ut en unge där alltså. Sjukt!
 
Med Wilda i magen tyckte jag att det var lite jobbigt runt denna tiden. Ont i ben och rygg. Det kan du läsa om HÄR. Med Dixie i magen mår jag precis som nu. Och jag som hela tiden sagt att det är en liten Wildakopia i magen. Kanske har jag fel. Det kan du läsa om HÄR.
 
Helt ärligt är jag inte redo för att få en bebis. Jag har väldigt mycket att göra på jobbet. Nya kunder hela tiden som vill ha hjälp och jag gör mitt bästa för att klämma in dem innan det är dags. Jag har tom bokat pt-kunder samma vecka jag är beräknad. Ja, de vet att de kan komma att ställas in så klart. Det är det bästa att jobba med mammor. Jag vet att jag är lite galen, men så länge kroppen vill så vill jag.