saratilling.blogg.se

Tilling vänder sig inte bara till mammor

Kategori: Crossfit, Komma i form, Mammamage, Styrkelyft, Styrketräning, Tilling Träning & Livskraft, Tyngdlyftning

När jag har nya pt- eller massagekunder får jag ofta höra vad jag jobbar med mer. Förutom det. Många blir chockade när jag berättar att det faktiskt "bara" är just det. Instruktör, personlig tränare och massör. Ja, jag kan leva på det och ta ut en hyfsad lön. Om man kollar till hur mycket jag faktiskt jobbar är den kanske inte så bra, men om jag utgår från att mitt jobb inte känns som just ett jobb utan mer en hobby är det jävligt bra betalt om jag får säga det själv
 
 
 
Så hur mycket jobbar jag då då? 
Om jag kollar på denna vecka så är det uppdelat så här i timmar
Mammapass; 10
Personlig träning; 14
Massage; 9
Administration; 1
Övrigt (mail, passplanering, telefonsamtal, m.m.) 1000 typ
 
33 h mot kund är mycket. Lite för mycket med tanke på att jag har så mycket runt omkring, men det blir lätt så den veckan jag inte har barnen. Jag passar på då. Lyxproblem brukar jag kalla det. 
 
Jag har dock lovat mig själv att tagga ner nu under december månad då jag vet hur det kommer bli from mitten av januari. Inte bara är det träningshets, jag ska även flytta hela min verksamhet till Berga och förändra mitt koncept. Det kommer innebära mycket jobb. Både på plats och att synas utåt.
 
Jag vill att kvinnorna ska hitta till mig. Med eller utan barn. Ung som gammal.
Till mitt gym utan speglar.
Utan några män som står och skriker halvnakna.
Pass med utbildad och kunnig personal. Personal som lär känna dig och vet vad just du är ute efter.
Klasser som är anpassade efter den kvinnliga kroppen där styrketräning för bäckenbotten är lika viktig som för din rumpa.
Ett gym där barn i alla åldrar är välkomna in på golvet. Även om det finns ett barnrum med tv och soffa och rithörna.
Ett ställe där du känner dig välkommen, men även saknad när du inte varit där på ett tag.
 
Det är min vision och jag kommer kämpa mig blå för att det ska bli just så.
 
Visst ses vi den 3/3?? Dagen då mitt nya ställe invigs

Sudio Tre Black

Kategori: Tips från Sara

Jag köpte några saker på black friday som jag blev riktigt nöjd med. Saker jag trånat efter länge, men inte haft råd med. Nu lyckades jag få just dessa produkter till bra rabatterade priser. Bla nya hörlurar. Mina nuvarande klämde jag nämligen i bildörren förra veckan och ni vet ju hur mycket jag är ute och traskar och lyssnar på poddar. Ett måste för mig med andra ord

(null)

(null)

Det blev ett par Sudio Tre och jag har faktiskt redan hunnit testa dem. Vilken skillnad på ljud alltså! Men det bästa är lätt att de inte trillar ut från mina öron. Jag måste ha något fel på mina tror jag för de där vanliga lurarna man får med sin telefon är totalt värdelösa. 

Det kommer fler inlägg om vad jag fyndade. Stay tuned

Jag lyssnade

Kategori: En del av mig

Jag tror många av er har märkt att jag varit lite sliten på sistone. Trött liksom. Sen blev jag dessutom förkyld i måndags och blev ännu tröttare. 

Jag har kört på detta år och det är något jag själv bestämt. Jag hade verkligen inte behövt byta lokal mitt i allt. Jag hade kunnat nöja mig och inte jobba 60 h i veckan. Jag hade klarat mig bra ändå, men jag kan ju för bövelen aldrig riktigt nöja mig. Jag vill ha mer. Större utmaningar. Fler problem som jag kan lösa. 
Ibland undrar jag vad det är för fel på mig

(null)

I onsdags kväll kände jag att jag måste bromsa och jag gjorde något jag aldrig gjort förut. Jag avbokade alla pass och kunder i 3 dagar framåt. Det tog emot. Jävligt mycket, men jag visste att jag var tvungen. Jag orkade inte kämpa för att hålla ihop några dagar till. Jag behövde bara vara

Så jag gjorde det och idag känner jag mig som en ny människa. 
Tack alla för era fina ord och för er förståelse.