saratilling.blogg.se

Livskris!

Kategori: Flickorna

Inte jag då alltså. Jag mår alldeles prima. Wilda däremot. Maj Gadd alltså!!!

Igår och dagen innan var hon fruktansvärd. Känslorna utanpå och som en bomb redo att explodera när som helst. Och visst fasen exploderade den. Flera gånger dagligen dessutom.

Vi försökte verkligen att se det som utveckling. Att det händer mycket i hennes huvud och det är svårt för henne att kontrollera sig själv, men idag fick jag nog vid frukosten när hon började böla om saker och ting.

Jag släpade in henne i ett annat rum och drämde igen dörren så det slog i väggarna. Sen hade jag ett ordentligt snack med henne. För en gång skull var jag jäkligt pedagogisk om jag får säga det själv. Berättare hur vi andra kände när hon betedde sig illa och frågade om hon förstod VARFÖR jag gjorde som jag gjorde.

Det hela slutade med en kram och tro det eller ej. Ungen har inte sagt ett knyst idag. Inget tjat och inget "det är orättvist"..

KOMMENTARER:

  • Hanna säger:
    2016-07-20 | 23:03:06

    Malva är likadan, som jag sa till dig häromdagen. Det är inte lätt att handskas med en 6 åring!!!! Det är en kamp mest hela dagarna. Och att vara pedagogisk är inte lätt i alla lägen och oftast så skår dom på dövörat när man försöker förklara. Men dom är underbara också☺️

    Svar: Eller så håller de för öronen de små skitarna
    Sara Tilling

Kommentera inlägget här: