saratilling.blogg.se

Dumma sprutor

Kategori: Pim 0-3 månander

Fy! Jag har alltid mått så dåligt när mina barn fått vaccin. Jag vet ju hur mkt skit det innehåller och jag vet hur dåligt de kan må. Pim fick jätteont senare på kvällen. Jag har aldrig sett henne så ledsen. Nä, vill inte tänka på det mer nu
 
 
Det är som sagt en liten plutt vi har. 5090 gram och 56 cm kort. Hon hade halkat ner ett snäpp på kurvan, men BVC-tanten var inte orolig. Så länge hon är pigg och glad och sover bra så behöver jag inte oroa mig. Har hon däremot halkat ner ännu mer nästa gång så kommer jag få börja med lite gröt eller liknande. Flaska skulle jag undvika eftersom jag så gärna vill amma ett tag till.
 
Jag känner ju att mjölken finns där, men frågan är om den är tillräckligt fet. Med Wilda hade jag grädde i tuttarna. Med Dixie var det tvärtom, men då var jag ju på en diet (hur korkad får man vara) plus hade en 20 månaders att ta hand om hemma. Det var inte ofta jag fick amma ifred inte.
 
Nu jobbar jag iofs, men känner att jag kan amma i lugn och ro och det är alltid hon som bestämmer när hon är färdig. Hon visar aldrig att hon inte är nöjd efteråt. Ja, ja.. Tiden får la utvisa.
 
Nu ska jag hoppa i säng. Håller tummarna att febern håller sig borta
 
Kommentera inlägget här: