saratilling.blogg.se

Dag 5 och 6

Kategori: Resa

I tisdags vaknade vi till en febrig och kräkig Dixie. Hon brukar bli dålig när vi reser så det var rätt så väntat

Jag och mamma tog en promenad och sen blev det ett hemmapass på verandan. Något som visade sig skulle ge träningsvärk. Underbart!

Med en sjuk Dixie ville vi inte göra allt för mycket så det blev bara en tripp till affären för att inhandla kvällens middag.

Vi somnade alla innan klockan slog 21.30

På onsdagen mådde Dixie bättre efter att ha sovit i ett dygn typ. Fortfarande varm och ville inte äta, men är man sjuk så är det förståeligt.
Jag bestämde mig för att testa på byns crossfitbox. Då passen var lite väl tidigt gick jag på open box.

En söt liten box som hade allt vad jag behövde. Det fick bli lite front squats, pull ups, turkish get ups och rodd. Det var en väldig skillnad att träna i värmen. Två stora fläktar gjorde inte allt för mycket skillnad i den stekande hettan

Matilda var i skolan och för att hon inte skulle känna sig utanför stannade vi hemma även idag. Jag börjar bli lite rastlös, men njuter ändå av att göra ingenting. Det är bra träning för min lilla kropp och knopp.

En sak vi gjorde var att boka resa hem till syster. Hon och barnen kommer till Sverige i slutet av maj. Fatta hur mycket lättare det kommer bli att säga hej då

Kommentera inlägget här: