saratilling.blogg.se

Hej vecka 27

Kategori: Bäjbi

Nu är det alltså nere på tvåsiffrigt. Jag vill nästan stoppa tiden, men sen finns det ju vissa saker som inte är så kul som helst av allt hde fått försvinna.
 
Jag läste på min andra blogg hur jag mådde med Dixie i magen och kan nog säga att jag mår precis detsamma. Joggar gör jag däremot INTE. Det misstaget gör jag inte om. Och ändå tyckte jag att det kändes bra. Ni som känner mig vet vilka problem jag har idag. Sen har jag inte gått upp 6 kg. Det är nog mer än så
 
 
 
Bäjbi är snart upp i 1 kilo. Och det känns kan jag meddela. Trycket neråt vissa dagar är inte att leka med, men jag är duktig på att knipa varje dag och hoppas att det ska ge resultat.
Hon har börjat hicka rejält och ibland känns det som att hon fastnar när hon gör kullerbyttor. Sprattlar till som bara den. Det känns lite obehagligt när hon är precis vid naveln.
Jag är inte lika trött längre. Och då jobbar jag ändå sjukt mycket. Jag tar iofs väl hand om sömnen och inatt sov jag 10 timmar. Den trötthet jag känner är för att man har en vardag som tvåbarnsmamma och egenföretagare.
Halsbrännan är inte lika jobbig, men det kan vara för att jag äter mindre. Jag har haft så sjukt ont i magen efter klockan 14 om dagarna och har inte alls velat äta. Tarmarna lägger liksom av. Totalt! Noll aktivitet. För er som undrar varför jag tränar så mycket kan jag meddela att den hjälper magen på traven. Dessutom har jag så sjukt kul i gymmet just nu att jag mer än gärna går upp lite efter 6 för att få till ett pass.
Näsblod får jag titt som tätt, men det är jag van vid och bryr mig inte så mycket.
Foglossningen gör sig påmind vissa dagar, men den hindrar mig inte från att göra något speciellt.
 
Overall mår jag bra och njuter av min lilla kula
 
Kommentera inlägget här: