saratilling.blogg.se

Att driva eget

Kategori: Tilling Träning & Livskraft

Tänk att jag började i Ramlösa Brunnspark för 2 1/2 år sedan. Då med bara några få medlemmar. Jag visste väldigt snabbt att det var det jag ville satsa på och bestämde mig tidigt att jag en dag skulle jobba för mig själv med just detta. 
 
Idag gör jag det. Till 100%. Ingen annan som bestämmer över mina tider, hur jag ska bete mig eller hur jag ska arbeta. Det är upp till mig! Dessutom får jag ut en lön som det faktiskt går att leva bra på (bara det liksom). 
 
Jag fick en gång höra från en fd chef att jag skulle vara deras kunders hora. Kort därefter sa jag upp mig och lovade mig själv att jag alltid skulle vara mig själv i min roll som coach. När någon tränar för mig är det Sara de tränar för. Ingen annan
 
foto Anna Åberg
 
Jag vet att många tyckte att jag var galen som öppnade egen träningsstudio så kort efter jag startat upp. Tänk om jag brytt mig om vad alla tyckte och tänkte. Då hade jag antagligen inte haft kvar mitt företag. Jag är en allt eller inget. Jag visste inombords att detta skulle fungera och jag vet att det fortfarande finns mer att utveckla. Just nu är jag dock nöjd med vad jag har och njuter av att varje dag åka till ett arbete jag älskar. Jag har inte bråttom. Jag väntar lite på att rätt tillfälle ska dyka upp bara. Jag vet att jag är grym på det jag gör. Jag vet också att jag ska bli bättre. Fler utbildningar väntar. Fler timmar med kunder och egen träning för mer erfarenhet. 
 
Tack livet för att du gett mig denna möjlighet och tack till mig själv för att jag vågar. 
 
Kärlek

 
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Sojka säger:
  2016-02-26 | 16:06:08
  Bloggadress: http://sojka.nu

  Vad härligt att läsa att du vågar tro på dig själv! Vilken utveckling du gjort! Heja!! :)

  Svar: Tack så hjärtligt
  Sara Tilling

 • Sandra säger:
  2016-02-26 | 20:30:25

  Jag fullkomligt älskar din inställning och kan intyga att det verkligen känns att det är SARA man tränar och ingen annan. Och glad är jag för det ;-) KRAM!

  Svar: Tack kära du. Va glad jag blir 😘
  Sara Tilling

Kommentera inlägget här: