saratilling.blogg.se

Hej vecka 39

Kategori: Bäjbi

13 dagar kvar till BF. Tjena liksom. Nu är det ju snart nere på ensiffrigt. Jag tror fortfarande på 1 maj även om alla andra tippar på nu till helgen. Jag kan lova att det inte händer nu. Jag har ju knappt sammandragningar för bövelen. Eller jo.. På kvällarna, men det är inga som gör ont. Det har de ju iofs inte gjort med de andra två heller. Där har det gjort ont på riktigt först samma dag. Ser dock att jag hade lite mensvärk med Wilda i magen.
 
Jag vaknar om nätterna med illamående. Ungen försöker bryta sig ut och det hugger ner i högra benet och i fifi. DET däremot gör ont. Nästan så att jag vill skrika, men jag vet att det släpper väldigt fort så bara att gilla läget och slappna av. Vissa nätter får jag dock sova i lugn och ro och då vaknar jag oftast av mig själv på morgonen pigg som en lärka.
 
Jag kämpar på med maten, men orkar inte bry mig allt för mycket. Äter det jag måste och sen fyller jag på med det jag känner för. Igår blev det jordgubbar och godis. Jag har inte vägt mig på några veckor och om MVC vill veta på fredag gör jag det där också får hon vara tyst om det. Jag vill inte behöva tänka på det riktigt än. Jag mår alldeles prima utan och jag vet att jag inte gått ner så..
 
Träningen går riktigt bra. Sjukt va stark jag känner mig. Det sägs att man blir lite extra stark inför förlossningen. Gött ju. Fatta stark jag kommer vara om 17 dagar när jag ska föda. Vissa dagar funkar inte några övningar, men sen testar jag igen några dagar senare och då funkar dem. Försöker till största del köra knäböj, mark och press. Basövningar helt enkelt och sen avslutar jag med några superset eller triset. Mitt flås är sämst, men å andra sidan är jag jävligt stark. 
 
Halsbrännan håller jag under kontroll med Omeprazol och Novalucol, men gud vad jag kommer njuta av att slippa den! 
 
Jag jobbar som sagt fortfarande, men i mindre mängd. 5-6 h om dagen förutom idag som är min sista långa dag. Tror jag kör sista massagen idag också om det inte känns ok nästa vecka. Då kanske jag kör någon 30-minutare eller nåt. Om jag får bestämma BF så hinner jag jobba klart mina pt-kunder också som köpt lite färre timmar och sen när jag är tillbaka kan jag fylla på med nya taggade som är sugna på att få träna med pt. Helt perfekt ju!
 
HÄR kan ni läsa om hur jag mådde med Wilda i magen och HÄR med Dixie. Även magbilder utlovas.
 
Och här får ni dagens mage. Fortfarande högt upp med andra ord
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Anonym säger:
  2016-04-14 | 17:12:13

  Hej Sara! Började följa dig för ett tag sen på insta och tycker du är helt fantastisk! Tänkte fråga om du har några tips på stillasittande träning för rygg osv för oss som lätt får sammandragningar när vi rör oss för mkt. Jag kan tex sitta i ner på stol o köra lätta övningar med gummiband... Nåt tips? Tack för all härlig inspo! /tjej i v 25

  Svar: Hej och tack
  Oh ja.
  Sätt dig på gummibandet och kör pressar rakt upp, åt sidan eller rakt fram.
  Jobba med djupa magen via mammamageappen.
  Bicepscurls med gummibandet.
  Höftlyft med ryggen på bollen kanske funkar?
  Finns väldigt mycket. Det gäller bara att vara påhittig
  Sara Tilling

 • Robin - Pappablogg.com säger:
  2016-04-15 | 22:33:50
  Bloggadress: http://pappablogg.com/

  Hej! Ramlade in här av en slump :) Vad spännande! Vi verkar ha typ samma datum (BF 28/4 här). Så det är verkligen väntans tider :) Hade bäst!

  Svar: Haha. Alla ska föda då känns det som
  Sara Tilling

Kommentera inlägget här: